Антитренди в одязі 2023 / колаж з фото

Мас-маркети і брендові магазини досі продають речі, які були актуальні ще кілька років тому. Але навіть незважаючи на це, модницям варто ретельніше підбирати гардероб, щоб не зробити образ максимально дешевим.

Розповідаємо, від яких речей варто відмовитися.

Жакет з коротким рукавом

Відео дня

Такі жакети дуже часто можна зустріти в найрізноманітніших магазинах, однак, насправді, вони вже давно втратили свою актуальність. Краще придивитися до піджаків з довгим рукавом вільного крою. Якщо хочете убити всіх наповал, вибирайте чоловічі піджаки. Вони ідеально поєднуються як з сукнями, так і костюмами.

Антитренди в одязі 2023 / скріншот Instagram

Футболка з V-вирізом

Ці футболки не те, що на вулицю не варто одягати, навіть в спортзал в них краще не ходити. Інакше може скластися враження, що ви застрягли в умовному 2015 році. Футболки з V-вирізом краще замінити на речі оверсайз або топи, щоб ваш образ був більш сучасним і стильним.

Антитренди в одязі 2023 / скріншот Instagram

Скінні

Джинси-скінні - це відсилання до 2016 року, коли кожна модниця мала їх у своєму гардеробі. Однак зараз стільки стильних і актуальних фасонів, що скінні просто втратили своє лідерство. Більш того, ці джинси підкреслюють всі недоліки.

Антитренди в одязі 2023 / скріншот Instagram

Логоманія

Речі з численними лого мають максимально дешевий вигляд. Тому стилісти рекомендують відмовлятися від них. Зверніть увагу на речі з одним написом, а краще взагалі без нього. 

Антитренди в одязі 2023 / скріншот Instagram

Кюлоти

По-перше, короткі штани візуально вкорочують ноги. По-друге, вони додають сантиметри в об'ємах. По-третє, мають максимально неактуальний вигляд. Якщо хочете уникнути всього цього, придивіться до штанів-палаццо, наприклад. Вони зараз на піку популярності.

Антитренди в одязі 2023 / скріншот Instagram

Нагадаємо, мереживо повертається в моду. УНІАН назвав топ-5 стильних образів з ажурним візерунком.

Вас також можуть зацікавити новини: