Мереживо повертається в моду / instagram.com/gepurofficial

Багато років текстильний виріб з ажурним візерунком був популярним, проте пізніше про нього всі забули. Зараз же мереживо знову повертається в моду, але в актуальних і сучасних варіаціях.

Перед тим як купувати речі з мереживом, вам варто знати кілька основних правил. По-перше, якісне актуальне мереживо не повинно бути сильно еластичним.

По-друге, варто придивитися до більш оригінальних форм, текстур і візерунків. Ну, і, по-третє, сьогодні мереживо використовують в досить несподіваних і провокативних комбінаціях.

Відео дня

Є і приємна новина для модниць, що віддають перевагу шити вбрання у дизайнерів, а не купувати їх в магазинах. Отже, приготуйтеся! Всі ми знаємо, що зараз на піку популярності вишиванки, бо вони показують нашу ідентичність і солідарність з Україною, яка проживає нелегкі часи через російську агресію.

Так ось, щоб створити унікальну і стильну вишиванку, необов'язково, щоб на ній була саме вишивка ручної роботи. Це можна зробити набагато простіше - використати мереживо.

Варто відзначити і те, що головний секрет мережива в його легкості, повітряності і жіночності. Тому в сукнях, сорочках, костюмах та інших виробах з цієї тканини ви матимете приголомшливий вигляд.

Сукня з мережива - фото

Сукня з ажурною вишивкою має жіночний вигляд / instagram.com/gepurofficial

Костюм з мережива - фото

Костюм зі спідниці і топа ідеально підкреслює фігуру / instagram.com/gepurofficial

Штани з мережива - фото

Штани з ажурного мережива мають стильний вигляд / скріншот Instagram

Вишиванка з мереживом - фото

Вишиванки зараз на піку популярності / instagram.com/gepurofficial

Майка з мережива - фото

Майка з мережива має жіночний вигляд / скріншот Instagram

Раніше УНІАН назвав ідеї стильних нарядів за мотивами фільму "Барбі".

Вас також можуть зацікавити новини: