Олена Зеленська в Давосі / фото t.me/FirstLadyOfUkraine

Перша леді України Олена Зеленська завжди має чудовий вигляд. Її стиль захоплює громадськість і модних критиків, викликаючи бурхливі обговорення чи не після кожного виходу в світ. Образи вона найчастіше створює самостійно, але з урахуванням коментарів стилістів. 

Наразі дружина президента виступила на міжнародній конференції "Об'єднані заради справедливості: Буча - Гаага". Там вона з'явилася в темній картатій блузці і класичному костюмі. 

Наряд доповнений чорними витонченими туфлями на підборах. Волосся Олена Зеленська вирівняла і поклала на плечі. На обличчі нанесено акуратний повсякденний макіяж.

Відео дня

Під час виступу дружина Володимира Зеленського зазначила:

"Буча - лише одне з десятків імен українських трагедій. Одна з перших, про яку дізнався світ. Кожен українець через рік і місяць вторгнення носить у собі свою Бучу. Російським злочинам у Бучі рік, але болить так само. Час не лікує. Але лікує справедливість".

Олена Зеленська на конференції / instagram.com/olenazelenska_official
Олена Зеленська на конференції / instagram.com/olenazelenska_official

Відзначимо, 45-річна Олена Зеленська вважається найстильнішою першою леді за роки незалежної України. Вона поєднує в своєму гардеробі стриману класику і впевнений кежуал. Перша леді надає перевагу одягу та аксесуарам українського виробництва.

Нагадаємо, Олена Зеленська вразила ефектним образом на зустрічі з Орландо Блумом.

Вас також можуть зацікавити новини: