Чоботи-ковбої / фото instagram.com

Стилісти перерахували чотири види взуття, які будуть користуватися популярністю цієї осені. Спеціально для любителів чорного розповідаємо, які чоботи будуть в тренді. 

Чоботи на тракторній підошві 

Вже не перший холодний сезон таке взуття в тренді. По-перше, воно тепле. По-друге, в ньому зручно - масивна підошва забезпечує максимально комфортне пересування як по звичайній поверхні, так і по снігу або льоду. По-третє, це красиво і стильно. Чоботи можна поєднувати як з джинсами, так і з брюками. 

Чоботи на тракторній підошві / фото instagram.com

Чоботи на шнурівці

Таке взуття також відносно недавно увірвалося в тренди, але вже стало однією з найпопулярніших моделей. Якщо ви хочете створити собі зухвалий і впевнений образ, то чорні чоботи на шнурівці - саме те. 

Відео дня
Чоботи на шнурівці / фото instagram.com

Ковбої

Деякі cтилісти стверджують, що такі чоботи в ковбойському стилі вже втратили свою актуальність, але модні критики Франції наполягають на зворотному. Звичайно, таке взуття не всім пасує, але якщо ви пригледіли пару, яка добре сіла і підійшла під ваш стиль - це справжня удача. 

Ковбойські чоботи / фото instagram.com

Ботильйони на підборах

Каблук - це те, що підкреслює жіночність. Він поєднується з різними фасонами, підкреслюючи яскравість і грайливість. Така модель чорного взуття - вічна класика, яка практично ніколи не втрачає своєї актуальності. 

Ботильйони на підборах / фото instagram.com

Нагадаємо, раніше УНІАН писав який осінній одяг молодить жінку. Було названо 5 нарядів на кожен день.

Вас також можуть зацікавити новини: