Зимовий манікюр 2023 / ua.depositphotos.com

Зимовий манікюр - це завжди темні відтінки гель-лаків або білий. Багато хто любить прикрашати нігті сніжинками, сніговиками та іншими аксесуарами новорічних свят. Однак УНІАН пропонує вам 5 стильних варіантів манікюру з цікавими актуальними дизайнами замість сніговиків.

Зебра

У звичному розумінні зебра відрізняється чорними і білими смужками. А що, якщо поєднувати між собою інші кольори? Наприклад, чорний і синій. Так ваш манікюр стане більш стильним і зимовим. 

Відео дня
Зимовий манікюр 2023 / instagram.com/moseichuk_nailart

Голографічний манікюр

Якщо ви любителька блискіток, то цей варіант вам ідеально підходить. По-перше, голографічні гель-лаки мають ефектний вигляд, а по-друге, вони не втрачають блиску, як звичайні блискітки.

Зимовий манікюр 2023 / instagram.com/gubina.nails

Омбре

Омбре, яке плавно перетікає з темного в світлий гель-лак, має дуже красивий вигляд. Можна додати "родзинку" у вигляді блискучої доріжки. Однак це вже суто на ваш розсуд, тому що не всі люблять блискітки.

Зимовий манікюр 2023 / instagram.com/celebriti_nail

Нюд з декором

Нюдове покриття - класика. Однак якщо вам не хочеться зовсім натурального манікюру, можете прикрасити його, наприклад, лаконічними ялинками. Тоді він заграє новими фарбами.

Зимовий манікюр 2023 / instagram.com/sense_barnaul

Стемпінг

Поєднання чорного і золотого має дуже стильний вигляд. Тому ці два кольори сміливо можна комбінувати. "Родзинкою" може бути стемпинг. При цьому краще вибирати лаконічні малюнки.

Зимовий манікюр 2023 / instagram.com/gubina.nails

Раніше УНІАН назвав топ-5 модних шарфів на зиму.

Вас також можуть зацікавити новини: