Модний шарф на зиму / instagram.com/palantin_sharf_ua

Постійні дощі, вітер, холод... Сама погода говорить про те, що вже потрібно утеплятися. Перше, що потрібно захищати від переохолодження - ноги, голову і шию. Сьогодні ми поговоримо про останнє.

УНІАН розповідає, які шарфики будуть в тренді цієї зими.

Капор

Відео дня

Капор - це безпрограшний варіант. Його суть полягає в тому, що це шарф з капюшоном. Тобто у вас одночасно будуть захищені і шия, і голова. Вибирайте капор з грубої в'язки, тоді ви точно не замерзнете і матимете дуже стильний вигляд.

Модний шарф на зиму / instagram.com/cherveva_knitwear

Палантин

Палантин в яскравому забарвленні не тільки зігріє вас, але і підніме вам настрій. Вибирайте сині, червоні, жовті, зелені, блакитні відтінки. Повірте, вони ідеально доповнять як однотонні образи, так і навіть шкіряні тотал-луки.

Модний шарф на зиму / instagram.com/jojo.shop.ua

Бактус

Якщо ви хочете зберігати шию в теплі, але при цьому вам не подобаються шарфики самі по собі, тоді пропонуємо вам бактус. Вибирайте його з м'якої, приємної до тіла тканини. Носіть його під верхній одяг.

Модний шарф на зиму / instagram.com/jojo.shop.ua

Шарфик з вовни

Шарфики з вовни, особливо в коричневих відтінках, мають дуже стильний вигляд. З ними можна створювати круті повсякденні "луки" і навіть образи в стилі old money. Обов'язково придивіться до них.

Модний шарф на зиму / instagram.com/by_nino_accessories

Кашеміровий шарф

Кашеміровий шарф має не тільки стильний вигляд, але і дорогий. Єдиний його мінус в тому, що в сніг і дикий холод вам буде в ньому не дуже тепло, але в кінці осені - початку зими ви можете сміливо його надягати.

Модний шарф на зиму / instagram.com/palantin_sharf_ua

Раніше УНІАН назвав стильні шапки на зиму 2023.

Вас також можуть зацікавити новини: