Alyona Alyona одягла кольчугу вагою 3 кілограми / фото eurovision.tv

У вівторок, 7 травня, відбувся перший півфінал "Євробачення-2024", де виступили представниці України – Alyona Alyona та Jerry Heil. Реперка вийшла на сцену у сірому костюмі, родзинкою якого стала металева кольчуга. Її створила українська дизайнерка Олена Романова.

Костюм Alyona Alyona був багатошаровим. Він складався одразу з декількох елементів і мав свій символізм. Вбрання виконавиці нагадало шанувальникам образ самурая. Її костюм демонстрував тернисте життя жінки, яка попри всі перешкоди, йде до кінця.

Олена Романова поділилася процесом створення головного елемента образу – кольчуги. На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала кадри готової прикраси.

Відео дня
Скріншот Instagram

Дизайнерка вказала, що для виготовлення кольчуги було використано 10 тисяч металевих кілець. Загалом її вага становить 3 кілограми. Разом з примірками Романова витратила 12 днів на створення металевої прикраси.

Скріншот Instagram

До слова, Alyona Alyona та Jerry Heil своїм феєричним виступом вибороли місце у гранд-фіналі, який відбудеться 11 травня. Цьогоріч пісенний конкурс проходить у Швеції.

Нагадаємо, раніше Alyona Alyona та Jerry Heil розповіли про символізм костюмів для номера на "Євробаченні-2024".

Вас також можуть зацікавити новини: