Футболки на весну / Колаж УНІАН

Метеорологи прогнозують, що вже через два тижні на більшій частині території нашої країни встановиться тепла погода, тому саме час подумати над ревізією в гардеробі і над його оновленням.

Базова річ, яка є і у чоловіків, і у жінок - це футболка. Однак жінки часто експериментують з її використанням і варіантами. Так, у футболок є різні моделі і їх по-різному можна носити. Розповідаємо, які три футболки - must have вашого весняно-літнього образу в 2023 році.

Футболка оверсайз з мінімалістичним написом

Відмінна покупка в будь-який гардероб, оскільки її можна комбінувати і з класичними речами, і з джинсами. Стилісти відзначають, що напис або будь-який принт на футболці не повинен бути химерним. Ідеальний варіант - це річ, яка поєднує в собі не більше двох кольорів/відтінків, не має наляпістих малюнків, стразів, паєток, бісеру та іншого, що було в моді 10 років тому.

Відео дня
Футболка оверсайз з мінімалістичним написом / Фото - instagram

Футболка в рубчик

Одяг в рубчик увірвався в моду відносно недавно і починався з лосин і легінсів. Сьогодні все частіше можна зустріти майки, шорти, футболки або навіть сукні з такого матеріалу. Як правило, футболка в рубчик повинна бути базових відтінків, без принтів і прикрас. При бажанні, її можна доповнити аксесуарами, проте в цьому немає необхідності. Як і у випадку з оверсайз-футболкою, її можна носити з класикою і додавати до кежуал-образу.

Футболка в рубчик / Фото - instagram

Футболка з підплічниками 

Тут вже можна експериментувати з кольором, малюнками і стразами. Якщо орієнтуватися на модель на фото, то це базова біла футболка, яка може бути основою будь-якого образу. Як бачимо, її можна доповнити грубою масивною прикрасою на шию, щоб мати більш ефектний вигляд. Якщо у жінки занадто широкі плечі, то якимось аксесуаром все-таки варто "освіжити" таку футболку.

Футболка з підплічниками / Фото - instagram

Нагадаємо, названо три стильних ідеї як і з чим носити джинси навесні.

Вас також можуть зацікавити новини: