Бейонсе захопила образом на концерті у Вегасі / instagram.com/beyonce

Американська співачка Бейонсе дала концерт в Лас-Вегасі, під час якого блищала в розкішній міні-сукні від відомого українського дизайнера Івана Фролова.

Бренд FROLOV створив металеву міні-сукню саме для поп-діви. Вона виконана в корсетному плані з вручну вишитим серцем. На ніжки знаменитість взула ботильйони, а на голову одягла червоний капелюшок з маскою.

Останній наряд Бейонсе вийшов екстравагантним і неймовірно стильним. Дизайнер Іван Фролов каже, що пишається можливістю створити індивідуальний образ для Бейонсе з інтервалом всього сім місяців.

Відео дня
Бейонсе в сукні від українського дизайнера / instagram.com/beyonce

"Я пишаюся нашою командою, яка виробляє неймовірні речі в неймовірні терміни, незважаючи на ракетні атаки і повітряні обстріли Києва. Для нас честь таким чином показувати і нагадувати світові про металеву стійкість українського народу і відчувати підтримку від найвідоміших зірок, як Бейонсе!" - сказав Фролов.

Бейонсе захопила образом на концерті у Вегасі / instagram.com/beyonce

Варто відзначити, що артистка вже не вперше вибирає вбрання від українських дизайнерів. Головною "родзинкою" її образів найчастіше стають саме капелюшки, які вона обожнює купувати в українських дизайнерів.

Вас також можуть зацікавити новини: