Яка шуба в тренді 2022 / колаж з фото

Шуба - це універсальний елемент гардеробу, який ідеально поєднується як з взуттям на підборах, так і на плоскій або тракторній підошві. УНІАН розповість, який фасон шуби зараз в моді.

Шуби в стилі оверсайз

Не секрет, що речі в стилі оверсайз вже давно заповнили собою гардероб всіх модниць. Це легкі і вільні речі, які подарують вам не тільки відчуття тепла, але і зроблять ваш образ максимально стильним. Те ж саме стосується і верхнього одягу. Придивіться до шуб вільного крою, якщо хочете бути головною модницею на вулицях свого міста.

Яка шуба в тренді 2022 / колаж з фото

Штучні шуби

Дизайнери стверджують, що натуральне хутро вже давно вийшло з моди, тим більше воно зовсім не екологічне. А ось штучне хутро виглядає привабливо і стильно. Так ви будете мати більш молодіжний вигляд, що дозволить вам скинути пару-трійку років.

Відео дня
Яка шуба в тренді 2022 / колаж з фото

Різнокольорові шуби

Різнокольорові шуби ідеально поєднуються з різними стилями одягу, починаючи з кежуал і street style і закінчуючи діловим і романтичним. Не менш актуально вони будуть виглядати навіть зі спорт-шиком. Тут ви можете включити всю свою фантазію і просто експериментувати.

Яка шуба в тренді 2022 / колаж з фото

Шуби у вигляді кейпу

Якщо вам набрид типовий фасон шуби, зверніть увагу на кейпи зі штучного хутра. Вони додадуть вашому образу новизни і стилю. Є ймовірність, що в сильні морози ви можете замерзнути, однак, якщо температура повітря тримається в межах 0-5 градусів тепла, то чому б і ні.

Яка шуба в тренді 2022 / колаж з фото

Шуба довжини максі

Дизайнери пропонують відходити від екстремального міні і замінювати такі речі максі. Тим більше в холоди, коли потрібно прикрити всі жіночі органи. Спочатку вам може здатися, що це зовсім негарно, але якщо правильно підібрати взуття та аксесуари, то ви помітите, що ваш образ заграє новими фарбами.

Яка шуба в тренді 2022 / колаж з фото

Нагадаємо, які шарфи в тренді 2022 і як не можна їх носити.

Вас також можуть зацікавити новини: