Який одяг заборонено носити жінкам після 50 / фото depositphotos.com

Жінки в будь-якому віці хочуть виглядати добре та доглянуто. У гонитві за красою та спробами продовжити молодість багато хто робить помилки, які тільки погіршують ситуацію. Жінки після 50 можуть дозволити багато в одязі, але варто все ж про деякі речі забути.

"Молодіжний" одяг

Короткі топи, що оголюють живіт, і рвані джинси можуть не погано виглядати на молодих дівчатах, а ось жінкам в елегантному віці все ж варто від таких речей відмовитися. Навіть якщо фігура дозволяє носити подібні аутфіти, то все ж краще віддати перевагу більш класичним варіантам. "Молодіжний" одяг виглядає вульгарно й не до місця навіть на іменитій фешн-блогерці Грейс Ганем в її 53 роки.

Викиньте це негайно: який одяг заборонено носити жінкам після 50

Міні

Спідниці та сукні довжини міні також варто викинути з гардеробу жінці після 50 навіть з найстрункішими ногами в світі. Така довжина робить будь-який образ вульгарним й лише підкреслює навмисне бажання здаватися молодше. В цьому випадку краще обирати довжину міді. Спідниці та сукні такої довжини підкреслять стрункі ноги та приховають недоліки, якщо вони є. При цьому варто побоюватися "бабусиних" спідниць. Найкраще обирати актуальний крій.

Відео дня
Викиньте це негайно: який одяг заборонено носити жінкам після 50

Кислотні або занадто яскраві кольори

Жінкам в будь-якому віці хочеться приміряти яскравий одяг, але це рішення може зіграти злий жарт. Річ у тім, що подібні відтінки цілком органічно виглядають на дітях і підлітках, а ось на модницях в такому елегантному віці – вкрай безглуздо. Краще віддати перевагу "запорошеним" відтінкам, вони виглядають дуже свіжо.

Викиньте це негайно: який одяг заборонено носити жінкам після 50

"Голі" наряди

Подібні луки мало на кому виглядають добре й доречно, а жінкам старше 50 вже точно варто від такого відмовитися. Навіть якщо фігура ідеальна, то такі наряди її все одно не прикрасять. Образ вийде не тільки вульгарним, але й наштовхне на думку про можливі проблеми зі смаком. Все ж краще віддати перевагу елегантнішим та спокійнішим нарядам.

Викиньте це негайно: який одяг заборонено носити жінкам після 50

Тваринні принти

На вулицях міст досить-таки часто можна побачити немолодих жінок в "леопарді", "зебрі" та інших "звірях". Але будь-яке забарвлення зі світу фауни - це антитренд для жінок за 50. Подібний одяг виглядає дуже дешево. Якщо ж душа вимагає "хижості", то краще обирати аксесуари з анімалістичним принтом.

Викиньте це негайно: який одяг заборонено носити жінкам після 50

Раніше УНІАН писав, як стильно одягатися жінці після 50 років 

Вас також можуть зацікавити новини: