Як повернути об'єм волоссю вдома / depositphotos.com

Тонке та недоглянуте волосся завжди псує образ. Саме тому сотні тисяч жінок ладні годинами сидіти у салонах краси, щоб їхнє волосся стало об'ємним та слухняним. УНІАН розкаже, як надати об'єм волоссю швидко та безпечно, не витрачаючи на це шалені кошти.

Раніше ми радили, як правильно сушити волосся, аби продовжити красу та здоров'я ваших локонів.

Як надати об'єму довгому волоссю - дієві методи

Зазвичай проблема недостатнього об'єму торкається дівчат з довгим, важким та тонким волоссям. Проблему можна усунути кількома салонними процедурами, або вдома, підібравши правильний догляд. Краще з цим, звісно, впорається трихолог, але інколи дівчата настільки добре знають своє волосся, що можуть підібрати лінійку засобів не гірше, ніж фахівець. 

Відео дня

Догляд та правильне миття

Зверніть увагу на засоби, які ви використовуєте для догляду за своїм волоссям. Можливо, шампунь, маска, чи кондиціонер просто не підходять вам? Додайте лінійку засобів, які надають об'єму. Таких варіантів зараз безліч як у мас-маркеті, так і у професійних лінійках. 

Дівчата інколи не знають, що зробити довге волосся об'ємним можна, навчившись правильно його мити. Для цього трихологи та тритментологи радять дієвий лайфхак, який згодом стане звичкою - після нанесення шампуню масажними рухами ретельно очищуйте шкіру голови та корені волосся, припіднімаючи їх.

Укладання

Далеко не кожна жінка знає, як укласти довге волосся для об'єму. Гребінця та стайлера недостатньо для цього. Найкраще використати браш-щітку, фен та улюблені засоби термозахисту. Не забувайте розділити ваше волосся на зони, які ви поступово вкладатимете. Старайтеся максимально витягувати кожну прядку, особливу увагу приділивши прикореневій зоні.

Інколи волосся настільки не піддається укладанню феном, що об'єму може додати хіба гофрування. Деяким дівчатам така зачіска дуже навіть личить. 

Стайлер

Це не найшвидший варіант того, як надати об'єм волоссю в домашніх умовах, але ефект точно буде. Сучасні дівчата навчилися вправлятися стайлером не гірше за професійних стилістів. Тому для ідеального об'єму волосся в домашніх умовах достатньо зробити локони за допомогою стайлера, а потім зафіксувати. Таку зачіску важко зіпсувати, адже навіть наприкінці дня локони будуть злегка неохайними, але й це трендово зараз.

Як надати об'єму при коренях - лайфхаки

З цією проблемою знайомі майже усі жінки. Спочатку потрібно розібратися, чому немає об'єму біля у коріння волосся. Можливо, проблема зі шкірою голови. Намагайтеся глибоко очищувати її пілінгом раз у тиждень. При цьому оберіть тип пілінгу відповідно до пошкодженості голови.

Прикореневий об'єм також зникає, коли волосся потребує очищення, зокрема через два-три дні після миття. Вже кілька років на ринку є дієвий засіб для вирішення проблеми того, як надати об'єм волоссю швидко - сухий шампунь.

Достатньо нанести його на прикореневу зону волосся, масажними рухами розприділити по шкірі голоси та коренях, струсити зайву білу пудру та вкласти за бажанням.

Вас також можуть зацікавити новини: