Як омолодити обличчя в домашніх умовах / ru.depositphotos.com

З віком у кожної жінки з'являються зморшки, і не кожна з них готова з цим миритися. Виправити ситуацію допоможуть кілька масок, зроблених в домашніх умовах.

УНІАН розповідає, як їх зробити і як правильно наносити їх на обличчя.

З віком шкіра змінюється, воно стає сухішою. Тому вкрай необхідно щодня використовувати засоби для її підтримки. Якщо ж ви не можете дозволити собі користуватися професійною доглядовою косметикою, пропонуємо вам зробити кілька масок в домашніх умовах. Ефект вас також вразить.

Відео дня

Абрикосова маска

Візьміть абрикос і натріть його на дрібній тертці. Потім додайте в нього кисле молоко. Консистенція повинна вийти як густа сметана. Нанесіть маску на обличчя і протримайте хвилин 15. Потім промийте теплою проточною водою. Витирати насухо рушником шкіру не рекомендується. Просто промокніть вологу серветками.

Маска з гранатовим соком і сметаною

Змішайте один до одного гранатовий сік і жирну сметану. Потім нанесіть на обличчя і залиште на 15 хвилин, щоб маска злегка підсохла. Потім промийте обличчя водою.

Маска з цукру і яєць

Ця маска допоможе вам не тільки очистити пори, але і підтягнути шкіру обличчя. Для цього вам потрібно змішати яйця і цукор до густої консистенції і нанести це на обличчя до повного висихання. Потім змочіть руки в цій же рідині і зробіть поплескуючі рухи по шкірі. Можливо, ви відчуєте дискомфорт, якщо шкіра вашого обличчя дуже ніжна, але результат вам сподобається. Потім вмийтеся під теплою проточною водою.

Нагадаємо, які зачіски зроблять вас привабливою в будь-якому віці.

Вас також можуть зацікавити новини: