Які зачіски візуально омолоджують / depositphotos.com

Стилісти стверджують, що навіть після 50 років можна виглядати привабливо. Для цього потрібно знати всього кілька секретів, які допоможуть вам виглядати більш молодими. І, звичайно, зачіска грає тут не останню роль.

З віком у жінок з'являється сивина, і не всім вона личить. Якщо ви хочете швидко і легко від неї позбутися, зробіть тонування з додаванням відблисків і півтонів. А головна перевага цієї б'юті-процедури в тому, що при відростанні коріння не буде занадто виділятися.

До того ж, якщо ви володарка тонкого волосся, то ідеальним варіантом для вас буде коротка стрижка. А додати об'єму можна за допомогою професійної косметики - піна, лак, гель-паста. Навіть за допомогою дифузора ви можете домогтися бажаного ефекту.

Відео дня
Які зачіски візуально омолоджують / depositphotos.com

Якщо ж у вас густе волосся, то вам варто лише підстригати кінчики, щоб освіжити зачіску. На думку стилістів, довге волосся візуально робить молодшою, але тільки в тому випадку, якщо воно виглядає доглянутим.

Які зачіски візуально омолоджують / depositphotos.com

Також не варто нехтувати засобами по догляду за волоссям. Не забувайте робити маски, живити волосся, наносити олію на кінчики. При цьому варто відмовитися від фена, щоб не пересушувати локони. Так вони будуть менш ламкими.

Нагадаємо, людьми давно помічено, що в залежності від фази місячного циклу змінюється структура волосся. В деякі дні волосся стає слухняним і м'яким, а в інші дати волосся зовсім не слухаються і стають тонкими. Вибрати вдалий день для стрижки і фарбування допоможе місячний календар стрижок на жовтень.

Вас також можуть зацікавити новини: