Як "освіжити" свій образ на кожен день / Фото - instagram

Якщо той одяг, який висить в шафі, вже приївся, а оновлення гардеробу - задоволення не по кишені, є кілька простих порад, які допоможуть "освіжити" образ. Портал 5-minute crafts розповідає, як оновити образ зі старою футболкою-оверсайз і як правильно обіграти вбрання за допомогою аксесуарів.

Поєднання

Улюблену футболку можна поєднувати не тільки з кофтою, а й, наприклад, з піджаком-оверсайз. Це зараз дуже модно. Головне, щоб піджак був не приталеним. Ще краще, якщо в ньому будуть злегка завищені плечі. Низ може бути будь-який: спідниця, брюки, джинси, шорти-кюлоти і т. п.

Таке вбрання є відмінним рішенням на кожен день: в ньому можна ходити на ділові або дружні зустрічі, відвідувати кінотеатр, гуляти і т. д.

Відео дня

Так можна робити не тільки з футболкою: обираючи образ, візуально продумуйте що ще ви можете сюди додати, щоб він не був таким нудним і одноманітним. Часом навіть найпростіша річ може стати тією самою родзинкою.

Поєднання одягу / скріншот 5-minute crafts

Відмова від монотонності

Не варто створювати образ тільки з одного кольору. Тим більше, якщо це якийсь похмурий відтінок. Наприклад, якщо у вас є улюблений чорний сарафан, доповнити його можна яскравим базовим гольфом.

Поєднання джинсів з базовим светром можна збалансувати за допомогою яскравої куртки або жилета. Однак стилісти радять поєднувати в образі не більше трьох відтінків. Найкраще, якщо вони не будуть розташовані в палітрі поруч. 

Відмова від монотонності - правильний шлях до того, щоб мати стильний вигляд / скріншот 5-minute crafts

Правильна сумка

Сумка - звичний аксесуар, на який багато хто навіть не звертають увагу. А даремно, адже вона може як ефектно доповнити ваш образ, так і зіпсувати його. Наприклад, до спортивного стилю підійде сумка-багет, поясна сумка або сумка-ранець, а для більш вишуканих або навіть вечірніх образів краще взяти сумку-конверт з округленими кутами або мініатюрний клатч. На кожен день підійде сумка-тоут або щось схоже. 

Варто звертати увагу на колір сумки і фурнітури: колір самої сумки повинен пасувати до загального образу; колір фурнітури повинен бути скрізь однаковий: на куртці, на взутті і на сумці.

Правильна сумка може стати родзинкою образу / скріншот 5-minute crafts

Раніше УНІАН писав про шість обов'язкових речей, які повинні бути в жіночій сумочці.

Вас також можуть зацікавити новини: