Що повинно бути в жіночій сумці / фото depositphotos.com

Існує думка про те, що в "бездонній" жіночій сумочці можна знайти все, що завгодно. Частково це правда, адже в такому маленькому аксесуарі вміщається безліч необхідних в повсякденному житті речей.

Портал 5-Minute Crafts озвучив список найнеобхідніших атрибутів, які завжди повинні бути в сумці. 

Вологі серветки

У будь-яку погоду вони врятують, якщо ви забруднилися. За допомогою вологих серветок можна усунути неприємність від пролитого напою, поправити розмазаний макіяж або протерти взуття від пилу.

Відео дня

Перекус

Горіхи, печиво або шоколадний батончик - те, що допоможе вгамувати відчуття голоду, якщо немає часу на повноцінний прийом їжі. Це дуже допомагає, особливо якщо день зайнятий, і навіть немає хвилини на обід.

Пилка для нігтів

Незалежно від того, нарощені у вас нігті або свої, манікюр може зіпсуватися в найбільш незручний момент. Якщо на нігтях з'явився дефект або ніготь зовсім зламався, його можна швидко привести в порядок за допомогою пилочки.

Засоби жіночої гігієни

Незалежно від дня менструального циклу засоби гігієни повинні бути в сумочці завжди. Не знадобляться вам, так виручите подругу. 

Запасні шкарпетки та колготки

Якщо є місце, то можна кинути в сумку пару шкарпеток або колготок. Капронові колготки - річ, яка може порватися в самий невідповідний момент. Вийти з цього неприємного моменту запасні колготки.

Готівка

Навіть якщо ви користуєтеся безготівковим розрахунком, дрібні гроші готівкою ніколи не завадять. Ними можна оплатити паркінг, розрахуватися за каву і т.п. Можливо, вони не відразу знадобляться, але мати з собою мінімальний запас готівки - краще, ніж в потрібний момент опинитися без них.

Нагадаємо, названо модні сумки на весну-літо 2023.

Вас також можуть зацікавити новини: