Кокосова олія допоможе зробити брови густішими \ 062.ua

Названо п'ять косметичних олій, які створять чудеса і допоможуть природним чином зробити брови більш красивими.

Читайте такожРозкішні та блискучі пасма: як відновити волосся у домашніх умовахРицинова олія - це традиційний домашній засіб допоможе домогтися чудових брів. Вона багата білками, жирними кислотами, вітамінами і антиоксидантами, живить волосяні фолікули. Візьміть органічну рицинову олію і нанесіть її прямо на брови. Залиште на 30 хвилин і протріть засобом для зняття макіяжу, а потім вмийтеся теплою водою. Застосовувати можна кожен день.

Оливкова олія. Ще одна популярна олія у світі краси. Вона містить вітаміни А і Е, які допомагають волоссю рости. Також має фенольну сполуку, відому як олеуропеїн, яка може допомогти зробити брови густішими. Втирайте трохи оливкової олії в брови. Тримайте пару годин і змивайте водою одночасно з умиванням всього обличчя. Можна повторювати раз на день, передає medikforum з посиланням на The Health Site. 

Відео дня

Олія з вітаміном Е. Цей вітамін може творити чудеса і з бровами. Він має антиоксидантні властивості, які стимулюють ріст капілярів в шкірі голови, що, в свою чергу, сприяє росту волосся. Отже, масло також активує ріст брів. Розріжте капсулу з вітаміном Е і нанесіть олію на брови. Злегка помасажуйте і залиште на ніч. Робіть це щовечора перед сном для отримання ефективних результатів.

Кокосова олія. Має безліч переваг для здоров'я. Вона містить жирні кислоти, антиоксиданти, антимікробні властивості і поживні речовини - все це корисно для шкіри і волосся. Крім того, олія може допомогти зменшити втрату білка з волосся, що буде стимулювати ріст волосся. Промокніть ватний тампон в олію і нанесіть її прямо на брови. Залиште на ніч, а вранці змийте. Застосовувати можна кожен день.

Олія жожоба. Це зволожуюча олія з дивовижними регенеруючими властивостями. Вона живить і розблокує волосяні фолікули, що допомагає відростити густі брови. Нанесіть на брови кілька крапель олії жожоба. Залиште на ніч, а на наступний ранок вимийте обличчя. 

Новини по темі