Зеленська вразила витонченим чином у Дубаї / фото УНІАН

Перша леді України Олена Зеленська відвідала Об'єднані Арабські Емірати - там вона побувала на жіночому саміті Forbes 30/50, де презентувала свою Фундацію.

"З кожним днем українського в світі стає все більше, тому має збільшитися і світове в Україні. Тому що співпраця - завжди двосторонній рух", - сказала перша леді. 

Для виходу в світ вона обрала стильний чорний класичний костюм-трійку з брюками-палаццо. Судячи з усього, ці брюки улюблені у дружини президента. Також вона одягла молочну сорочку з гострим коміром. Доповнили образ мінімалістичні золоті сережки і брошка. 

Відео дня
Зеленська в Дубаї / фото instagram.com/olenazelenska_official/
Зеленська в Дубаї / фото instagram.com/olenazelenska_official/

Стиль Олени Зеленської

Перша леді неодноразово викликала бурхливі обговорення свого зовнішнього вигляду на важливих заходах міжнародного рівня. Олена Зеленська вміє стильно одягатися і поєднувати елементи гардероба. 

У створенні образів їй допомагає стиліст - він у них з президентом один на двох. Як відомо, оплачує знамените подружжя послуги фахівця з особистих коштів. Зеленська дотримується класичного стилю і кежуал-стилю, носить сукні міді, брючні костюми, піджаки, однотонні блузки. Найчастіше перша леді підтримує українські бренди. 

Вас також можуть зацікавити новини: