Лавандові поля в Британії

Невелике англійське містечко Іклфорд всього в 37 кілометрах від Лондона в останні дні буквально заполонили натовпи туристів. А все завдяки тому, що тут знаходиться знаменита ферма Хітчин Лавендер, де вирощують лаванду.

Тут туристи можуть обзавестися приголомшливими фотографіями для соціальних мереж на тлі безкрайніх бузкових полів, а також придбати різні продукти з модної нині лаванди - масло, косметику, свічки, різні вироби, тканинні вироби і багато іншого.

Варто відзначити, що тренд на лаванду, раніше більш популярну за кордоном, цього року остаточно докотився до України. Якщо в минулі кілька років кафетерії почали все частіше пропонувати напої та десерти зі смаком лаванди, то цього року відразу в декількох точках України з'явилися цілі лавандові поля. Причому особливо спритні підприємці примудрилися налагодити на своїх господарствах послуги платних фотосесій. І попит на них був доволі непоганий.

Як повідомляв УНІАН.Туризм, також цього року чимало любителів красивих фото вирушили до Італії, де дикі польові квіти створили дивовижні візерунки.

Читайте свіжі новини туризму, шукайте ідеї для подорожей і дивіться мальовничі фото з усього світу на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.

18:23, 06.08.2020
990
завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся