VI Міжнародний фестиваль "Книжковий Арсенал" в Києві

У Києві на території "Мистецького арсеналу" вчора, 20 квітня, стартував вже шостий Міжнародний фестиваль "Книжковий Арсенал".

Як зазначають організатори, місія "Книжкового Арсеналу" - сприяти розвитку українського літературно-мистецького середовища та книжкового ринку шляхом міжнародного обміну й поширення найкращих світових практик. У центрі уваги фестивалю - культурна модернізація, самоосвіта і популяризація читання. "Книжковий Арсенал" розглядає книгу не лише як інтелектуальний продукт і атрибут сучасного стилю життя, але й як сферу для інновацій, що активно взаємодіє з іншими креативними індустріями.

У 2016 році "Книжковий Арсенал", окрім чималої кількості вітчизняної літератури, презентує розширену міжнародну секцію ярмарку та сцену "Кафе Європа". Зокрема, вперше буде представлений колективний стенд німецьких видавництв та спеціальна програма у партнерстві з Франкфуртським книжковим ярмарком, за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини та Гете-Інституту в Україні.

У програмі фестивалю запланована участь відомих письменників, філософів, літературних діячів та митців з більш ніж 10 країн. 

Триватиме фестиваль до 24 квітня включно.

12:54, 21.04.2016
1724
завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся