Звітна конференція Фундації соціальних інновацій «З країни в Україну» за 2020 рік

Фундація соціальних інновацій «З країни в Україну» була заснована в 2014 році, щоб поширювати українську культуру та ідентичність на Сході України, допомагати місцевим громадам розвивати свої міста та спільноти. Але вже за рік реалізації проектів стало зрозуміло, що проблеми Сходу – це проблеми всієї країни, і боротися варто з причинами цих проблем, а не лише з наслідками.

Тому Фундація почала розробляти та втілювати масштабні екосистемні програми що спрямовані на роботу з першопричинами. Фундація «З країни в Україну» – команда людей, які знають, що можуть змінювати країну разом, взявши на себе роль об’єднуючого елементу між бізнесом, державними інституціями, громадським сектором, професійними спільнотами, активними громадянами та громадами, суспільством загалом.

Програмний звіт: що було зроблено, чому саме це, чого досягнуто; результати реалізованої програми «Освітній Марафон»; результати реалізованої програми «Відкривай Україну»; рік аудиту та переосмислення; піклувальна рада та зростання Фундації; візія 2030 та нові проєкти – по цих та інших темах розгорнуту інформацію надав спікер заходу.

14:43, 11.02.2021
завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся