Прем'єра офіційного трейлеру продовження зіркової комедії «Мої думки тихі 2»

Пресконференція від творців фільму “Мої думки тихі” на тему: Прем'єра офіційного трейлеру продовження зіркової комедії Антоніо Лукіча «Мої думки тихі 2».

Під час заходу творці фільму представили офіційний трейлер продовження «Мої думки тихі 2», розказали, що чекає на улюблених героїв у сиквелі, хто виконує головні ролі у продовженні фільму, а також привідкрили занавіс де проходять зйомки фільму та коли продовження вийде на великі екрани

«Мої думки тихі» — одна з найуспішніших авторських комедій в історії українського кіно: фільм вийшов у прокат у січні 2020 року та зібрав аудиторію у 120 тисяч глядачів. Повнометражний дебют Антоніо Лукіча було вперше показано на Міжнародному кінофестивалі у Карлових Варах, де «Мої думки тихі» удостоїлись Спеціальної премії журі. Українська прем’єра відбулася в рамках Одеського міжнародного кінофестивалю, де фільм отримав приз глядацьких симпатій, премію FIPRESCI за найкращий український фільм, премію за найкращу акторську роботу (Ірма Вітовська) та спеціальну згадку журі (Андрій Лідаговський). Стрічку було відзначено чотирма преміями «Золота Дзиґа» від Української кіноакадемії: за найкращі фільм, жіночу роль, сценарій та повнометражний дебют (премія «Відкриття року»).

15:14, 01.04.2021
завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся