13 червня в Україні трохи потеплішає / фото wandus, Pixabay

У вівторок, 13 червня, в Україні трохи потеплішає, лише на заході ще буде доволі прохолодно. Про це розказала синоптик Наталка Діденко.

"Вівторок стане перехідним днем від холодяки, яка охопила багато регіонів України, до нарешті відновлення літнього тепла", - каже синоптик.

За її даними, 13 червня в Україні максимальна температура повітря становитиме на сході, в центрі та на півдні +20...+26 градусів. У північних областях від +16...+18 на Житомирщині, Чернігівщині, Київщині до +20 на Сумщині.

Відео дня

"Найсвіжішим поки що залишається західний регіон, протягом дня +12...+18 градусів", - прогнозує Наталка Діденко.

Опадів, за її словами, стане менше. Лише на півдні та подекуди в прикарпатських областях пройдуть дощі з грозами. Вдень ще може капнути на Черкащині. Вітер, за її прогнозом, очікується помірний.

Погода у Києві

У столиці 13 червня, за даними Наталки Діденко, істотних опадів не передбачається. повітря прогріється до +17...+19 градусів, при проясненнях можливо до +20.

Потепління в Україні

За даними Погода УНІАН, впродовж поточного тижня в Україну повернеться літнє тепло. Температура підвищуватиметься поступово. Вже наприкінці тижня у більшості областей стовпчики термометрів показуватимуть +25°...+28°. Водночас увесь тиждень на заході України та подекуди в інших регіонах очікуються дощі та грози.

Вас також можуть зацікавити новини: