В Україну повертається дуже тепла погода / фото Pixabay

Найближчого тижня в Україну повернеться літнє тепло - у багатьох областях температура підніматиметься до +26°...+29°. Також весь тиждень місцями очікуються дощі та грози. Про це свідчать дані Погода УНІАН

Тиждень в Україні розпочнеться з похмурої та прохолодної погоди. Місцями пройдуть дощі та зливи, а стовпчики термометрів у більшості областей покажуть +16°...+22°. На заході України буде близько +13°...+15°.

12 червня в Україні буде прохолодно і похмуро / фото УНІАН

У вівторок, 13 червня, погода в Україні трохи покращиться: стане більше сонця, а на заході потеплішає до +16°...+19°. На решті території очікується +19°...+25°. Місцями на заході і півдні країни пройдуть дощі, зливи, а в Криму - з грозами.

Відео дня
13 червня на заході України потеплішає / фото УНІАН

У середу, 14 червня, невеликі дощі, місцями грозами, очікуються в західних областях, а також у Житомирській, Вінницькій, Донецькій областях та в Криму. По всій країні переважатиме невелика хмарність, а повітря прогріється до більш комфортних +19°...+26°.

14 червня в Україні буде невелика хмарність, місцями-дощі / фото УНІАН

В середині місяця, 15 червня, потепління в Україні продовжиться. У більшості областей повітря прогріється до комфортних +24°...+26°, лише на крайньому заході очікується близько +21°...+23°. А місцями в центральних областях і на півдні стовпчики термометрів піднімуться до +26°...+28°. На заході та південному сході дощитиме.

15 червня в Україні стане ще тепліше / фото УНІАН

Перед вихідними, 16 червня, на заході України буде багато гроз, проте на температуру вони суттєво не вплинуть, лише у Львівській області стовпчики термометрів впадуть до +18°. На решті території України буде сухо, а повітря прогріється до +25°...+28°.

16 червня на заході України будуть грози / фото УНІАН

На вихідних, 17 і 18 червня, в Україні стане ще тепліше. Температура практично по всій країні підніметься до +25°...+29°, лише місцями на заході буде +22°...+24°. Також у західних областях і в Криму покапають невеликі дощі.

Погода в Україні 17 червня / фото УНІАН
Наприкінці тижня в Україні буде дуже тепло / фото УНІАН

Вас також можуть зацікавити новини: