Найближчими днями в Україні періодично сніжитиме / фото Thorsten Frenzel / Pixabay

23 та 24 грудня на територію України впливатиме поле зниженого тиску, у більшості областей очікується вплив атмосферних фронтів. Загалом до понеділка температура в Україні істотно не зміниться. Про це повідомляє Український гідрометцентр.

Сьогодні, з даними синоптиків, на сході та південному сході країни очікується дощ та мокрий сніг. Температура вночі да вдень 1-6° тепла. На решті території місцями невеликий мокрий сніг, вночі в Карпатах помірний сніг, температура протягом доби від 3° морозу до 2° тепла.

У наступні дві доби в більшості областей пройде сніг, вдень 25 грудня з переходом в дощ. Температура вночі від 1° тепла до 5° морозу, вдень 24 грудня близько 0°.

Відео дня

25 грудня в Україні, крім сходу та північного сходу, 4-10° тепла. На дорогах країни подекуди ожеледиця.

Вітер буде переважно західний, 7-12 м/с, завтра у західних областях, вночі 24 грудня місцями на півдні країни пориви 15-20 м/с.

Штормове попередження 23 грудня

На сьогодні у західних областях України оголошено І рівень небезпечності. Синоптики прогнозують тут пориви вітру до 15-20 м/с. Зокрема, штормове попередження оголошено у таких областях: Волинська, Рівненська, Львівська, Тернопільська, Хмельницька, Закарпатська, Івано-Франківська, Чернівецька.

Вас також можуть зацікавити новини: