На Закарпатті сьогодні штормитиме / фото ua.depositphotos.com

На сьогодні, 19 січня, у Карпатах та на Закарпатті оголосили штормове попередження через ускладнення погоди. Про це свідчать дані Українського гідрометцентру.

"19 січня в Карпатах та на Закарпатті значний дощ та мокрий сніг", - повідомляють синоптики. Через негоду оголошено I рівень небезпечності, жовтий.

Також, за даними синоптиків, вранці в Україні місцями буде туман, через що видимість падатиме до 200-500 метрів.

Відео дня
На Закарпатті сьогодні буде багато опадів / фото Укргідрометцентр

Погода 19 січня - прогноз на сьогодні

За даними синоптиків Укргідрометцентру, сьогодні буде марно.

У південній частині, східних та Дніпропетровській областях пройдуть дощі. Вдень температура підійматиметься до +4°...+9°, а на крайньому півдні країни - до +12°.

На решті території країни очікується помірний дощ та мокрий сніг, на Закарпатті та в Карпатах значні. Вдень у північній частині пройдуть невеликі опади. Температура протягом доби від 3° тепла до 2° морозу, а в центральних областях 0°...+5°.

Вітер в Україні очікується південно-західний з переходом на північно-західний, 5-10 м/с. На дорогах західних та північних областей місцями ожеледиця.

На Київщині сьогодні також буде хмарно. Вдень очікується невеликий дощ та мокрий сніг. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура по області вночі та вдень від 3° тепла до 2° морозу, а у Києві стовпчики термометрів покажуть 0°...+2°.

Вас також можуть зацікавити новини: