Сьогодні та завтра в Україні буде туман / фото RealAKP, Pixabay

В Україні на сьогодні та завтра, 13 грудня, оголосили підвищений рівень небезпечності. Синоптики Українського гідрометцентру попереджають про туман та слизькі дороги. 

"До кінця доби 12 грудня у більшості областей туман, видимість 200- 500 метрів, у північних, східних та центральних областях ожеледь, на дорогах ожеледиця", - йдеться у попередженні.

Також повідомляється, що густий туман буде в Україні вночі та вранці 13 грудня.

Відео дня

"Погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць", - зазначили в Укргідрометцентрі.

По всій Україні сьогодні та завтра вранці буде густий тман / фото Укргідрометцентр

Погода 13 грудня - прогноз синоптика

За словами відомого синоптика Наталка Діденко, середа в Україні буде теплою, однак подекуди пройдуть дощі та мокрий сніг.

Впродовж дня, за її даними, очікується 0...+5 градусів, на півдні повітря прогріється аж до +3...+9 градусів й лише на сході буде невеликий мороз до -2 градусів.

Опади, за її прогнозом, у західних областях пройдуть переважно у вигляді дощів, а на сході України - у вигляді мокрого снігу. Також ввечері 13 грудня дощі очікуються в Одеській області.  На решті території України триматиметься щільна хмарність, але без якихось відчутних опадів.

Вас також можуть зацікавити новини: