13 грудня в деяких областях України очікуються опади / фото Pixabay

У середу, 13 грудня, погода в Україні буде теплою, але не обійдеться без опадів. Про це розказала відомий синоптик Наталка Діденко. За її словами, в Україні триває відлига.

"Переважно дощі пройдуть у західних областях, мокрий сніг - на сході України, ввечері подощить на Одещині. На решті території України - щільна хмарність, але без якихось відчутних опадів", - розказала вона.

За прогнозом синоптика, впродовж дня очікується 0...+5 градусів, на півдні повітря прогріється аж до +3...+9 градусів, лише на сході трохи підсушить повітря й землю невеликим морозцем до -2 градусів.

Відео дня

Погода у Києві

З прогнозом Наталки Діденко, у Києві Андрія 13 грудня буде хмарно, вогко, без істотних опадів, але можлива мряка. Температура повітря 0...+2. "Надвечір у середу посилиться вітер!" - попередила синоптик.

До України повертаються морози - що відомо

За прогноз Укргідрометцентру, потепління, яке зараз прийшло до України, буде недовгим. У четвер очікується проходження циклону, який посилить опади, а після нього температура почне знижуватися - повернеться морозна погода. Водночас опадів у цей час чекати не варто, а сніг, що вже випав, залишиться лише на заході та півночі України.

Вас також можуть зацікавити новини: