11 травня в Україні буде до +22 градусів / фото REUTERS

Ніч на 11 травня стане дещо теплішою, адже заморозків вже не очікується, а завтра вдень подекуди дощитиме. Про це свідчить прогноз синоптика Наталки Діденко.

"У суботу вночі очікується +4...+11 градусів, без заморозків", - повідомила синоптик.

Вдень, за її даними, максимальна температура повітря в Україні становитиме +13...+18 градусів, на півдні та на Закарпатті повітря прогріється до +22 градусів.

Відео дня

"Місцями невеликі дощі ймовірні на заході, у центрі та на сході", - спрогнозувала Наталка Діденко.

Погода у Києві

У Києві 11 та 12 травня буде без істотних опадів, хіба часом збільшуватиметься хмарність. У суботу буде тепліше, +15...+17 градусів, а в неділю у столиці похолоднішає до +11...+13 градусів.

Коли в Україні потеплішає - прогноз синоптика

Похолодання, яке зараз охопило Україну, триватиме ще деякий час. За даними Наталки Діденко, найближчим часом особливого потепління можна не очікувати, температура буде "помірно комфортною". 

"Скільки бачить синоптичне око, особливого тепла, тим паче, спеки в Україні найближчим часом не передбачається. Так, помірно, так, комфортно, вдень десь в межах +13…+19 градусів, часом десь вискочать градуси за межі +20, але атмосфера швиденько зажене градуси назад, у теперішні межі", - розказала експерт з погоди.

Вас також можуть зацікавити новини: