Погода на завтра / фото УНІАН

У четвер, 5 січня, в Україні очікується суттєва зміна погоди. За словами синоптика Наталки Діденко, зі Скандинавії до нас прийде циклон Axel. Він принесе з собою опади та посилення вітру.

За даними синоптика, опади можуть бути помірними, у південній частині - переважно невеликі. У східних областях дощ та мокрий сніг більш ймовірні завтра в другій половині дня та ввечері.

"При переміщенні атмосферних фронтів 5 січня західний та південно-західний вітер посилюватиметься до сильного, місцями до 15-20 метрів за секунду", - попередила синоптик.

Температура повітря, за її прогнозом, очікується найближчої ночі від 4 тепла до 3 морозу. Завтра вдень ще буде досить тепло, +3...+8 градусів, а на півдні та заході місцями - до +7...+11 градусів. Найхолодніше вже буде на північному сході України, 0...+4 градуси.

В Україну йдуть морози: що відомо

Як повідомляв Погода УНІАН, цього тижня в Україні очікується різке та суттєве похолодання. В багатьох областях України ближче до вихідних вдарять морози до -10...-15 градусів. 

На щастя, такі люті холоди протримаються в Україні недовго. Вже у вівторок, 10 січня, очікується підвищення температури.

Вас також можуть зацікавити новини: