Сьогодні на Одещині очікується помірне хвилювання моря / Фото УНІАН, Олег Куцький

На сьогодні, 15 січня, в Одеській області оголошено підвищений рівень небезпечності. Про це повідомляє Гідрометеорологічний центр Чорного та Азовського морів

Як повідомляється, швидкість південно-західного вітру очікується на рівні 6-11 м/с, вдень він посилиться до 12-17 м/с. Прогнозується помірне хвилювання моря. Оголошено І рівень небезпечності.

Також, за даними синоптиків, вздовж узбережжя Одещини буде без опадів. Рівні моря на узбережжі та в лиманах - безпечні. Температура повітря вдень 3-8° тепла. Температура морської води 4-5°.

Відео дня

Погода 15 січня - прогноз по Україні

За даними Українського гідрометцентру, сьогодні у нас в країні буде хмарно. У західних і північних областях місцями пройде  невеликий сніг. На решті території збережеться погода без опадів. На дорогах України спостерігатиметься ожеледиця.

Вітер південно-західний, 7-12 м/с, у західних областях місцями пориви сягатимуть 15-20 м/с.

Температура вдень від 4° морозу до 1° тепла, у південних областях 1-6° тепла; в Криму повітря прогріється аж до 4-9° тепла.

В Карпатах часом йтиме сніг, місцями пориви південно-західного вітру сягатимуть 25 м/с, очікується хуртовина. Температура вдень 2-7° морозу.

Вас також можуть зацікавити новини: