Сьогодні в Одеській обалсті очікується сильний вітер й ожеледиця / фото ua.depositphotos.com

Сьогодні, 16 січня, вздовж узбережжя Одещини очікуються сильні пориви вітру. Через це синоптики Гідрометеорологічного центру Чорного та Азовського морів оголосили І рівень небезпечності.

За їх даними, очікується південно-західний вітер зі швидкістю 15-20 м/с, вдень він змінить свій напрямок на північно-західний й ослабне до 12-14 м/с.

Очікується також значне хвилювання моря, місцями помірні опади. Температура повітря вночі та вдень +2°...+7°. Температура морської води +4°...+5°.

Відео дня

В Одеській області прогнозується мінлива хмарність. Вранці помірні опади переважно у вигляді снігу. На дорогах буде ожеледиця, через що також оголошено І рівень небезпечності. Вітер південно-західний, вдень північно-західний, 9-14 м/с. Температура вдень по області +1°...+6°, а в Одесі стовпчики термометрів покажуть +3°...+5°.

Де та коли в Україні настане справжня відлига - прогно синоптика

За даними синоптика Ігоря Кібальчича, аномально холодна погода в Україні поступово зміниться на більш м’яку. Він прогнозує, що наприкінці другої декади січня на південь та схід прийде справжня відлига з дощами, туманами та додатною температурою.

Вас також можуть зацікавити новини: