Сьогдні у Дніпрі буде вітряно / фото Pixabay

На сьогодні, 23 лютого, у Дніпрі оголосили підвищений рівень небезпечності. Попередження про небезпечні метеорологічні явища оприлюднив Дніпропетровський регіональний центр з гідрометеорології.

Також, за даними синоптиків, небезпека зберігатиметься й для Дніпропетровської області.

"23 лютого вдень у м. Дніпро та по Дніпропетровській області очікуються пориви південного вітру 15-20 м/с", - повідомляють синоптики. Через це оголошено І рівень небезпечності, жовтий.

Відео дня
На Дніпропетровщині оголосили І рівень небезпечності / фото Дніпропетровський регіональний центр з гідрометеорології

Погода у Дніпрі та області - прогноз на 23 лютого

За даними синоптиків, сьогодні на Дніпропетровщині буде хмарно з проясненнями. Без опадів. Вітер очікується південний, 7-12, вдень пориви сягатимуть 15-20 м/с. Температура по області вдень становитиме +4°...+9°, а у Дніпрі стовпчики термометрів покажуть +6°...+8°.

Штормове попередження в Україні

На сьогодні, 23 лютого, в Україні оголосили штормове попередження через сильні пориви вітру. За даними Укргідрометцентру, у Карпатах пориви вітру сягатимуть 15-20 м/с. Через це оголошено І рівень небезпечності, жовтий. За даними синоптиків, вдень місцями у більшості центральних, Одеській, Чернігівській та Сумській областях пориви вітру також сягатимуть 15-20 м/с.

Вас також можуть зацікавити новини: