Сьогодні в Україні буде спекотно / фото REUTERS

Згідно з даними Погода УНІАН, у п'ятницю, 21 серпня, в Україні буде спекотно і майже без опадів.

Читайте такожЖителів західніх областей України попередили про грози і сильний вітер

На сході без опадів, температура вночі до +15°, вдень до +33°. Жителів південних регіонів очікує мінлива хмарність. Вночі температура до +18°, вдень до +35°.

Відео дня

На заході України місцями пройдуть дощі. Температура вночі до +13°, вдень до +28°.

У північних областях також очікуються опади. Температура вночі до +10°, вдень до +29°. У центрі без опадів, температура вночі до +14°, вдень до +34°.

Погода в Україні на 21 серпня / УНІАН

За народним прогнозом, 21 серпня - Миронів день. Вважалося, що в цей день дмуть сильні вітри. Вітер в повір'ях часто поставав живою істотою. Які Мирони, такий і січень. На Мирона дмуть вітри - до сонячної осені, на Мирона буря - до непогожого вересня.

Погода в Україні

На вихідних 22-23 серпня в більшості регіонів України очікується тепла і сонячна погода, в західних оласті місцями пройдуть сильні дощі.

У четвер, 20 серпня, по всій Україні буде спекотно, на заході місцями пройдуть дощі. Зокрема, на сході без опадів, температура вночі до +16°, вдень до +33°. Жителів південних регіонів очікує мінлива хмарність. Вночі температура до +16°, вдень до +33°.

Раніше стало відомо, що до кінця поточного тижня в більшості регіонів України буде триматися спекотна погода, жителям західних областей синоптики обіцяють сильні дощі, місцями з грозами.