Сьогодні в Україні буде спекотно / фото REUTERS

Згідно з даними Погода УНІАН, 20 серпня в Україні буде спекотно, на заході місцями пройдуть дощі.

Читайте такожСтало відомо, якою буде погода в Україні до кінця серпня

На сході без опадів, температура вночі до +16°, вдень до +33°. Жителів південних регіонів очікує мінлива хмарність. Вночі температура до +16°, вдень до +33°.

Відео дня

На заході України місцями пройдуть дощі. Температура вночі до +14°, вдень до +27°.

У північних областях хмарно з проясненнями. Температура вночі до +15°, вдень до +33°. У центрі без опадів, температура вночі до +15°, вдень до +34°.

За народним прогнозом, 20 серпня - день Марини. Вважалося, що якщо в цей день лелеки готуються до відльоту, осінь буде холодною. Якщо вода в річці піниться - буде дощ.

Погода в Україні на 20 августа / УНІАН

Погода в Україні

Раніше стало відомо, що до кінця поточного тижня в більшості регіонів України буде триматися спекотна погода, жителям західних областей синоптики обіцяють сильні дощі, місцями з грозами.

У середу, 19 серпня, по всій Україні буде дуже спекотно, на заході пройдуть дощі з грозами. Зокрема, на сході без опадів, температура вночі до +14°, вдень до +32°. Жителів південних регіонів очікує мінлива хмарність. Вночі температура до +15°, вдень до +33°.

Синоптик Наталія Діденко повідомила, що в більшості регіонів України на Яблучний Спас очікується спекотна і суха погода. Дощі пройдуть на Заході країни.