На вихідних в Україні буде тепло / фото УНІАН

На вихідних 22-23 серпня в більшості регіонів України очікується тепла і сонячна погода, у західних областях місцями пройдуть сильні дощі.

Читайте такожТепло та майже без опадів: з'явився прогноз погоди на День незалежності України

Згідно з прогнозом Погода УНІАН, у суботу, 22 серпня, у більшості регіонів України очікується тепла і сонячна погода, температура вдень підніметься до +23...+28 градусів. Спекотніше буде тільки на півдні країни - там стовпчики термометрів піднімуться до +30 градусів, тут же пройдуть зливи з грозами.

Відео дня

У неділю, 23 серпня, дощів в Україні не очікується. Температура вдень на сході до +27 градусів, на півдні - до +29. У західних областях стовпчики термометрів піднімуться до +28 градусів, у північних - до +26. У центрі вдень очікується до +28 градусів.

Погода в Україні на 22 серпня / УНІАН
Прогноз погоди на 23 серпня / УНІАН

Погода в Україні

У четвер, 20 серпня, по всій Україні буде спекотно, на заході місцями пройдуть дощі. Зокрема, на сході без опадів, температура вночі до +16°, вдень до +33°. Жителів південних регіонів очікує мінлива хмарність. Вночі температура до +16°, вдень до +33°.

Раніше стало відомо, що до кінця поточного тижня в більшості регіонів України буде триматися спекотна погода, жителям західних областей синоптики обіцяють сильні дощі, місцями з грозами.

Також з'явився прогноз погоди в Україні до кінця серпня. Очікується, що практично по всій країні буде спекотно і сонячно, дощі і похмура погода прийдуть тільки в західні області.