В Україні очікується багато опадів / фото pixabay

В Україні за кілька днів очікується погіршення погоди. Народний синоптик Станіслав Щедрін каже, що до нас йде черговий потужний циклон з грозами та хуртовинами.

"Вдень 17 числа у західних, північних областях, очікуєтьсь сильний мокрий сніг, у південних та східних областях пройдуть сильні дощі, а у Кіровоградській, Полтавській та Харківській областях пройдуть сильні зливи з грозами та шквалами", - спрогнозував він.

За словами Щедріна, в ніч проти 18 грудня грози зміняться на сильний сніг та різко похолоднішає.

Відео дня

Про похолодання також попереджає синоптик Наталка Діденко. За її словами, найближчими днями буде тепло, а перед Миколаєм, 19 грудня, морози посиляться.

Зміна погоди в Україні: що кажуть синоптики

За даними Погода УНІАН, цього тижня в Україні очікується нестабільна погода зі стрибками температури та опадами. У середині тижня температура різко підвищиться, а наприкінці - знову очікується похолодання.

За словами народного синоптика Станіслава Щедріна, від сьогодні в Україні очікується потепління, яке супроводжуватиметься дощами та мокрим снігом.

За прогнозом синоптика Ігоря Кібальчича, найближчими днями в Україні очікується аномально тепла погода. Так, за його даними, на вихідних, 17 та 18 грудня, температура повітря вночі опиниться в межах 0…+5 °С, вдень +6…+11 °С, а на півдні стовпчики термометрів місцями підійматимуться до +15 °С.

Вас також можуть зацікавити новини: