Погода на тиждень / фото УНІАН

У найближчий тиждень на українців чекає нестабільна погода зі стрибками температури і опадами. На початку тижня по всій країні очікується похолодання. Потім температура різко підвищиться, а наприкінці тижня знову очікується похолодання. При цьому практично весь тиждень в Україні будуть дощі і сніг. Про це свідчать дані Погода УНІАН.

У понеділок, 12 грудня, в Україні буде похмуро. Місцями очікуються опади у вигляді снігу та дощів. На заході і в більшості північних областей температура впаде до -3°...+1°. У більшості центральних і південних областей очікується практично весняна погода - до +10°...+14°.

Погода в Україні 12 грудня / фото УНІАН

У вівторок, 13 грудня, температура в Україні продовжить знижуватися. Найхолодніше буде на заході і півночі, -2°...0°. У центрі температура впаде до -1°...+1°, на півдні - до +3°, на сході - до +5°. Лише в Криму буде близько +9°. 

Відео дня

Дощі, мокрий сніг та сніг очікуються у більшості областей на Лівовбережжі, а також на північному заході України.

Погода в Україні 13 Грудня / фото УНІАН

У середу, 14 грудня, в Україні очікується ще сильніше похолодання. У більшості областей вдень буде -3°...0°. Лише на крайньому сході і на півдні стовпчики термометрів підніматимуться до +1°...+4°. Вночі вдарять морози до -13°. Опади припиняться, натомість сонця стане більше.

Погода в Україні 14 грудня / фото УНІАН

З четверга погода в Україні почне змінюватися. Вдень практично по всій країні буде невеликий "плюс", а на півдні повітря прогріється до +4°...+7°. Разом з потеплінням прийдуть опади, які очікуються на півдні, північному заході і півночі України.

Погода в Україні 15 грудня / фото УНІАН

Перед вихідними, 16 грудня, на півдні температура підскочить до +5°...+12°, на решті території буде +1°...+5°. Опади очікуються на півдні та заході країни.

Погода в Україні 16 грудня / фото УНІАН

У суботу, 17 грудня, в Україні буде багато дощів і снігу. На заході температура знизиться до -1°...+3°. На півночі та у Вінницькій області буде +1°...+4°. На сході різко потеплішає до +8°...+10°, в центральних областях повітря прогріється до +5°...+12°. На півдні буде +11°...+13°, а в Криму температура підскочить до +17 градусів.

Погода в Україні 17 грудня / фото УНІАН

В останній день тижня, 18 грудня, в Україну знову повернуться морози. На півночі, заході, а також у Вінницькій області вдень буде від -1° до -7°. У центрі температура знизиться до 0°...+6°, на сході - до +8°, на півдні буде +3°... 9°, а в Криму - до +13°.

Погода в Україні 18 грудня / фото УНІАН

Вас також можуть зацікавити новини: