Зимові опади в Україні очікуються вже цього тижня / фото УНІАН

До кінця тижня в Україні збережеться нестійка та волога погода з дощами, снігом та мокрим снігом. Про це свідчить прогноз синоптика Ігоря Кібальчича, передає "Метеопрог".

Погода 16 листопада

У четвер, за даними синоптика, в Україні очікується нестійка і дощова погода. Лише вдень у західних областях без істотних опадів. Вітер буде північний та північно-західний, 7-12 м/с. Вдень у південних та західних областях місцями пориви вітру сягатимуть 15-20 м/с. Температура повітря вночі становитиме +4…+9 °С, вдень +6…+11 °С. У північних та західних областях вночі 0...+5 °С, вдень не вище +3...+8 °С.

Відео дня

Погода 17 листопада

Перед вихідними у центральних та південних областях без істотних опадів, а на решті України пройдуть невеликі дощі. У Карпатах та на крайній півночі з мокрим снігом. Вітер північно-західний, у західних областях південний, 5 - 10 м/с. Температура повітря вночі коливатиметься в межах +3...-3 °С, вдень +2...+8 °С.

Погода 18 листопада

У суботу вночі буде без істотних опадів, а вдень у південних, західних та північних областях пройдуть дощі. У Карпатах та на Прикарпатті очікується сніг та мокрий сніг. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +2...-3 °С, вдень +3...+8 °С, у Криму - до +12 °С.

Погода 19 листопада

У неділю, 19 листопада, у південних та східних областях очікується дощ, місцями з мокрим снігом. На решті України без істотних опадів. Вітер північний / північно-західний, 5 - 10 м/с, на півдні окремі пориви, 15 - 17 м/с. Температура повітря вночі +3...-2 °С, вдень +2...+7 °С.

Коли сніг буде у Києві - прогноз

За даними Українського гідрометцентру, мокрий сніг у столиці очікується 17 та 18 листопада. Також, за даними Укргідрометцентру, зберігається тенденція до поступового зниження температури. 

Вас також можуть зацікавити новини: