Вже цього тижня у Києві очікується сніг / фото REUTERS

Цього тижня у Києві очікуються дощі. З четверга температура знизиться, тому дощі супроводжуватимуться мокрим снігом. Про це свідчать дані Українського гідрометцентру.

"Впродовж наступних 5 діб Київщина переважно перебуватиме у полі зниженого тиску, тому часом дощитиме, а наприкінці тижня навіть подекуди з мокрим снігом", - кажуть синоптики.

Згідно з прогнозом, сніжитиме у Києві вже 17 та 18 листопада.

Відео дня

Також, за даними Укргідрометцентру, зберігається тенденція до поступового зниження температури. Якщо у першій половині тижня стовпчики термометрів ще показуватимуть +7°...+9°, то з четверга температура впаде до +4°...+5° вдень, а вночі буде лише +2°.

На цьому тижні погода у Києві зміниться / фото Укргідрометцентр

Похолодання в Україні - що прогнозують синоптики

За словами синоптика Ігоря Кібальчича, вже на цьому тижні в містах України випаде перший сніг

Найближчими днями, за його даними, очікується нестійка та волога погода, з частими туманами і дощами. Після 16 листопада прогнозується зниження температури та можливість першого снігу.

У другій половині тижня та перед вихідними очікується прихід холодного повітря з північних регіонів Європи. "Тому опади місцями переходитимуть у мокрий сніг, а температурний фон помітно знизиться, але все ще залишиться вищим за норму орієнтовно на 2-4 °С", - прогнозує синоптик.

Вас також можуть зацікавити новини: