В Україні очікується більш серйозне похолодання / фото ua.depositphotos.com

До України сьогодні, 8 листопада, прийшло похолодання. Першими його відчувають жителі західних, північних та центральних областей. Вже завтра воно пошириться практично на всю територію України, а згодом прийде ще більш сильне похолодання. Про це повідомляє відомий синоптик Наталка Діденко.

"Більш серйозне зниження температури повітря передбачається у кінці наступного тижня, із 17-18 листопада", - сказала синоптик.

За її даними, починаючи с цих днів температура ночами в Україні знижуватиметься до "нуля".

Відео дня

Похолодання в Україні - прогноз

Від сьогодні до України прийшло похолодання. Спочатку його відчують жителі західних, північних та центральних областей, де стовпчики термометрів покажуть лише +7°...+12°. На сході та півдні ще затримається тепла погода, однак й там з 9 листопада очікується зниження температури.

За даними Укргідрометцентру, навіть на півдні наприкінці тижня очікується не вище +17°, а 20-градусне тепло в Україні вже навряд чи буде, прогнозує синоптик Наталія Птуха.

Попри це деякі розрахунки показують, що температура у листопаді може перевищити кліматичну норму. "Принаймні, ми бачимо, що перша декада вже виходить вище норми", - сказала Птуха.

Вас також можуть зацікавити новини: