8 листопада циклон принесе в Україну дощі / фото ua.depositphotos.com

У середу, 8 листопада, погода в Україні зміниться. Атмосферні фронти принесуть нам дощі, а у Карпатах очікується мокрий сніг. Водночас в Україні спостерігатимуться температурні контрасти, адже у низці областей похолоднішає. Про це розказала відомий синоптик Наталка Діденко.

За її даними, завтра до нас прийде циклон й принесе з собою атмосферні фронти.

"Тому 8-го листопада у більшості областей пройдуть дощі, а подекуди навіть сильні. Хмарність збільшиться, буде мокро, сонливо і сіро", - каже синоптик.

Відео дня

Єдина частина, куди опади не дійдуть - південний схід, Крим, Запоріжжя, Донеччина.

"Температура повітря завтра відчутно знизиться на заході, півночі та в центрі України, максимально близько +7+12 градусів. До речі, через похолодання у Карпатах завтра можливий мокрий сніг!" - попереджає Наталка Діденко.

За її даними, на сході похолоднішає лише на Харківщині, а на Донеччині та Луганщині ще буде тепло, +12...+16 градусів. Найтеплішою передбачається погода у південній частині, +16...+20, в Криму та на півдні Одещини повітря розігріє до +20...+22 градусів.

"Ось такі завтра контрасти, від +7 до +22 градусів!" - звернула увагу синоптик.

У Києві, за її словами, середа також очікується із дощем та похолоданням. Вдень у столиці буде лише +9 градусів.

В Україну йдуть циклони - що відомо

За даними Українського гідрометцентру, 8 та 9 листопада Україну перетинатиме циклон. Він спричинить опади та зниження температури. 

А у суботу з південного заходу до нас прийде ще один циклон, більш потужний. 

Вас також можуть зацікавити новини: