В Україну йде похолодання / Фото ua.depositphotos.com

В Україну йде холодне арктичне повітря, яке принесе з собою морози.

Про це у Facebook розказала синоптик Наталка Діденко.

"З вівторка, з 21 грудня, якраз напередодні найкоротшої ночі та невидимого, але реального повороту на весну, в Україну прорветься холодне арктичне повітря із морозами", - попередила вона.

Нагадаємо, раніше синоптик Наталка Діденко казала, що температура повітря 21-23 грудня в нічні години може опускатися до -12...-18 градусів, а вдень мороз коливатиметься поблизу -5...-10 градусів.

Читайте такожЧому рипить сніг під ногами: синоптик дав відповідь

Прогноз погоди в Україні на завтра

За даними Наталки Діденко, п'ятниця в Україні буде з опадами - періодично йтиме мокрий сніг, у південній частині та на південному сході - з дощем. 

Вітер очікується північний, північно-західний, помірний.

"У західних областях завтра може задувати до штормового - обережно під балконами, білбордами та великими деревами!", - попередила синоптик.

За її даними, температура повітря у п'ятницю коливатиметься в межах від 1 морозу до 3 тепла.

Згідно з прогнозом Погода УНІАН, до кінця поточного тижня в Україні збережеться волога і похмура погода з великою кількістю опадів. По всій країні пройдуть дощі, мокрий сніг і сніг. Зокрема, перед вихідними дощі та мокрий сніг накриють вже всю країну. Вночі температура опускатиметься до 0°...-3°, а вдень очікується невеликий "плюс".

Вас також можуть зацікавити інші новини погоди: