До кінця тижня в Україні очікується багато опадів / фото УНІАН

До кінця тижня в Україні збережеться волога і похмура погода з великою кількістю опадів. По всій країні пройдуть дощі, мокрий сніг і сніг.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Згідно з прогнозом, вже завтра, 16 грудня, всі західні та північні області опиняться в полоні дощів. Опади торкнуться також Черкаської, Вінницької та Одеської областей. При цьому по всій країні очікується від +1 до +4°, лише на півдні та південному сході буде +4°...+6°.

Відео дня
Погода в Україні 16 грудня / фото УНІАН

Перед вихідними дощі та мокрий сніг накриють вже всю країну. Вночі температура опускатиметься до 0°...-3°, а вдень очікується невеликий "плюс".

Погода в Україні 17 грудня / фото УНІАН

На вихідних температура ще трохи знизиться, на зміну дощам прийдуть більш зимові опади.

У суботу, 18 грудня, на заході, півночі та в центральних областях України температура буде в межах -1°...+1°, що призведе до випадання снігу. На південному сході очікується до +3°. Тут очікується мокрий сніг.

Погода в Україні 18 грудня / фото УНІАН

На День святого Миколая, 19 грудня, в Україні, як і раніше, буде багато опадів. У західних і північних областях місцями очікується сніг з дощем. Тут температура буде до +1°...+4°.

У центральних областях очікується сніг, місцями - мокрий сніг. Денна температура триматиметься в межах -1°...+2°. На сході буде близько 0° і сніг. А на півдні України стовпчики термометрів покажуть 0°...+2°. Тут буде сухо і навіть покажеться сонце, бо очікується невелика хмарність з проясненнями.

Погода в Україні 19 грудня / фото УНІАН

Нагадаємо, за прогнозом синоптика Наталії Діденко, в Україну йде серйозне похолодання. За її словами, температура повітря 21-23 грудня в нічні години може опускатися до -12...-18 градусів, а вдень мороз коливатиметься поблизу -5...-10 градусів.

Вас також можуть зацікавити інші новини погоди: