Погода в Україні / фото ua.depositphotos.com

Завтра в Україні очікується холодна погода з ожеледицею на дорогах, а у суботу прийде новий циклон, який принесе нову порцію опадів та сильний вітер. Про це попередила синоптик Наталка Діденко.

Так, за її словами, 18 листопада холодна погода домінуватиме повсюди в Україні. Протягом дня очікується максимально від 3 градусів морозу до 4 градусів тепла. 

"Вогка погода та низька температура повітря зумовлять подекуди на дорогах слизьку ожеледицю", - зазначила вона.

Відео дня

За прогнозом синоптика, мокрий сніг випадатиме найближчої ночі на сході та в багатьох центральних областях України. Завтра вдень мокрий сніг очікується в західних областях, ввечері дійде до Житомирщини та Київщини.

"У суботу до нас в Україну розминається черговий циклон, тому підійде свіжа порція снігу, на сході та півдні - дощу. Скрізь із сильним вітром!" - попередила синоптик.

Погіршення погоди в Україні

За словами народного синоптика Станіслава Щедріна, найближчим часом на погоду в Україні впливатиме потужний циклон. Зокрема, за його даними, будуть снігопади, хуртовини, місцями грози та можлива ожеледь.

За його словами, 17-19 листопада по всій Україні очікуються дуже сильні снігопади, хуртовини,  а на півдні - дощі, 18-19 числа з грозами. 20 листопада, за прогнозом Щедріна місцями ще й можлива ожеледь. "Навіть зимою не часто випадає стільки снігу, як може намести найближчими днями", - попередив він.

За прогнозами Укргідрометцентрк, протягом 17-18 листопада в Україну прийдуть дощі з переходом у мокрий сніг та сніг із короткочасним утворенням снігового покриву висотою 3-8 см. Місцями очікується налипання мокрого снігу та посилення вітру до 15-18 м/с.

Вас також можуть зацікавити новини: