​Укргідрометцентр попереджає про ускладнення погодних умов − сунуть морози й сніг

За прогнозами синоптиків, протягом 17-18 листопада в Україну прийдуть дощі з переходом у мокрий сніг та сніг із короткочасним утворенням снігового покриву висотою 3-8 см.

Як повідомляє Український гідрометцентр, місцями очікується налипання мокрого снігу та посилення вітру до 15-18 м/с.

На дорогах України — ожеледиця та поступове зниження температури до 1-6° морозу, а на вихідні — місцями до 8-10° морозу.

Відео дня

Тож патрульна поліція закликала усіх учасників дорожнього руху бути уважними та обережними під час ускладнення погодних умов.

"Водії, будьте уважними за кермом, стежте за дорожньою обстановкою та дотримуйтесь правил дорожнього руху. Також радимо замінити шини на своєму авто на зимові", - написала патрульна поліція України у Телеграм.

Зима в Україні - якою вона буде

Погодний сайт Wisemeteo прогнозує, що зима настане досить рано - з перших чисел грудня. Погода буде схожа на торішню зиму. Снігових днів цієї зими очікується небагато. 

Найтеплішим місяцем зими буде грудень. У січні морози трохи посиляться, але сніг буде випадати рідко. У лютому температура залишиться на рівні січня, але снігових днів стане трохи більше. У найтепліший місяць зими очікується температура + 6°, а в найхолодніший буде -10°. Середня температура - приблизно 0...-2°.

Вас також можуть зацікавити новини: