Завтра в Україні дощитиме  / фото ua.depositphotos.com

У вівторок, 23 травня, у більшості областей України очікуються дощі та грози, а температура подекуди знизиться до +18...+21 градуса. Про це розказала синоптик Наталка Діденко.

"Дощі, подекуди з грозами, передбачаються завтра повсюди, окрім західних областей (там переважно сонячно, лише в Карпатах ймовірність невеликих опадів)", - розказала вона.

За прогнозом синоптика, у більшості областей України денна температура повітря коливатиметься в межах +20...+25 градусів, але на північному сході та на узбережжях морів місцями стовпчики термометрів опустяться до +18...+21 градуса.

Відео дня

"У Києві 23 травня - місцями короткочасні дощі, можливі грози (не лякайтеся). Парасолі вже тримайте неподалік!" - порадила фахівець. Температура повітря у столиці, за її даними, становитиме +22...+23 градуси.

В Україні очікуються дощі - що відомо

За даними Погода УНІАН, найближчого тижня в Україні очікується доволі волога погода. Опади сконцентруються на сході, півдні та у центральній частині нашої країни. Проте подекуди також капатиме на заході та півночі.

На температуру в Україні опади суттєво не впливатимуть, проте наприкінці тижня все ж очікується невелике похолодання. Особливо це буде помітно на заході, де температура місцями опускатиметься до +15...+18 градусів.

Вас також можуть зацікавити новини: