21 грудня у низці областей України буде вітряно / фото ua.depositphotos.com

Четвер в Україні ще буде тепло, а потім до нашої країни прийде похолодання до невеликих "мінусів". Про це розказала відомий синоптик Наталка Діденко

Завтра, за її даними, істотних опадів не передбачається. Хіба що у західних та східних областях подекуди можливий незначний дощ чи мряка.

"Нюанс важливий! У четвер в західних областях очікується сильний південно-західний вітер. На решті території - помірний", - попередила вона.

Відео дня

Температура повітря найнижчою передбачається у Карпатах, на Закарпатті (що дуже не типово) та на сході - вдень +1...+4 градуси.

У більшості областей України стовпчики термометрів покажуть +4...+8 , на крайньому півдні повітря прогріється до +10 градусів.

У Києві у четвер очікується ще порівняно тепла погода, каже Наталка Діденко, до +4 градусів, без істотних опадів.

"Надалі, 22, 23 та 24 грудня похолоднішає, буде вогко - мокрий сніг та дощ, рвучкий вітер. А на Різдво знову очікується потепління", - спрогнозувала вона.

Де буде сніг на Різдво - дані Укгідрометцентру

До Різдва опади в Україні будуть у вигляді снігу з дощем, тож снігового покриву вони не додаватимуть. Очікується, що сніг залишиться лише у Чернігівській, Сумській та Частково Харківській обалстях, а також у Карпатах.

Вас також можуть зацікавити новини: