25 квітня на заході України буде вітряно / фото pixabay.com

У вівторок, 25 квітня, в Україні переважатиме тепла погода. Подекуди очікуються дощі, а на заході можливе посилення вітру. Про це попередила синоптик Наталка Діденко.

За її даними, завтра у більшості областей України буде +14...+19 градусів. Трохи свіжіше буде на Луганщині та на крайньому заході України, +10...+14 градусів.

Дощі, за її прогнозом, пройдуть у західних областях, у східній частині, на Сумщині, Полтавщині, у Дніпрі з районами та на Запоріжжі. На решті території - без опадів.

Відео дня

"Завтра в західних областях може посилюватися південний вітер до 15-18 м/с", - зазначила синоптик.

У Києві, за її даними, завтра триватиме суха, тепла та комфортна погода. Максимально температура повітря досягатиме +19 градусів.

"У середу-четвер в Україну зайде інше повітря, похолодає. Проте в східній частині втримається висока температура повітря", - повідомила Наталка Діденко.

Похолодання в Україні - коли чекати

За даними Погода УНІАН, з середини поточного тижня в Україні трохи похолоднішає. Найбільше зниження температури відчуватиметься у західній частині країни, де температура знизиться до +10°...+12°. В інших регіонах також очікується зниження температури на кілька градусів, лише на сході України залишиться тепла погода до +17°...+21°.

Вас також можуть зацікавити новини: