В середині тижня в Україні очікується похолодання / фото ua.depositphotos.com

Найближчий тиждень принесе в Україну похолодання і періодичні дощі різної інтенсивності. Зниження температури очікується в середині тижня. Найсуттєвіше воно буде на заході країни, де стовпчики термометрів впадуть до +10°...+12°, а вночі буде +1°...+5°. До кінця тижня погода стабілізується і в більшості областей буде +13°...+15°. Про це свідчать дані Погода УНІАН

Останній тиждень квітня в Україні розпочнеться з дуже теплої погоди. 24 квітня у більшості областей стовпчики термометрів покажуть +16°...+18°, а місцями на заході повітря прогріється до +19°...+20°. 

24 квітня в Україні буде по-весняному тепло / фото УНІАН

У вівторок, 25 квітня, на заході та в більшості областей на Лівобережжі пройдуть дощі. Суха погода збережеться в більшості північних і південних областей, а також місцями в центральній частині. Місцями на заході та сході, а також в Одеській області похолоднішає до +13°...+15°.

Відео дня
25 квітня в Україну прийде дощі / фото УНІАН

У середу, 26 квітня, на заході, півночі, місцями в центральних областях і в Одеській області пройдуть дощі. Разом з опадами продовжиться і зниження температури. Так, у західних областях стовпчики термометрів покажуть +10°...+12°. Також до +11°...+ 12° температура впаде у Житомирській та Вінницькій областях. На решті території буде тепло, +15°...+20°.

26 квітня на заході України похолоднішає / фото УНІАН

У четвер, 27 квітня, похолодання в Україні продовжиться. На заході вдень буде +11°...+13°, а вночі стовпчики термометрів покажуть лише +1°...+5°. Також зниження температури торкнеться й інших частин України, крім сходу. На півночі очікується +11°...+13°, у Сумській області - до +17°. У центральній частині розкид температур буде +12°...+18°, а на півдні буде від +15° до +19° і лише на сході повсюдно збережеться тепла погода - до +17°...+21°. 

Дощі, місцями з грозами, в цей день очікуються скрізь, крім західних, а також Житомирської та Вінницької областей.

27 квітня у більшості областей трохи похолоднішає / фото УНІАН

Перед вихідними, 28 квітня, ночі на заході України все ще будуть холодними, +1°...+5°, а вдень температура там підвищиться до +12°...+14°. На решті території очікується від +13° до +17°, лише на крайньому сході буде до +19°. Дощі сконцентруються на сході, в Запорізькій, Сумській та деяких центральних областях.

28 квітня погода в Україні почне стабілізуватися / фото УНІАН

Завершиться квітень переважно сухою і досить теплою погодою. До кінця місяця практично по всій країні буде +13°...+15°, місцями на півдні та в центрі - до +16°...+17°. Невеликі дощі капатимуть місцями на сході та в Криму.

29 квітня дощів в Україні майже не залишиться / фото УНІАН
Кінець квітня в Україні буде теплим і майже без дощів / фото УНІАН

Вас також можуть зацікавити новини: